Praktijk In-Balans

Praktijk voor  Hypnotherapie, Coaching, Energiewerk en Massage

Coaching voor kinderen

Naast de hypnose bij kinderen merk ik dat kinderen bij bepaalde problemen soms nog coaching nodig hebben om de hypnosesessie tot een 100% succes te maken. Ook de ouders hebben soms enige coaching nodig. 

Wanneer je kind geen hypnose wilt, dan is dit natuurlijk geen probleem. Ik kan je kind ook zonder hypnose coachen en helpen zijn of haar probleem op te lossen. Hiervoor gebruik ik verschillende technieken, die ik vaak in combinatie gebruik afhankelijk van het probleem van het kind. Liever spreek ik niet van problemen maar van vaardigheden die het kind (nog) moet leren.

Heeft uw kind last van bepaalde klachten of zit uw kind niet lekker in uw vel, neemt u dan gerust contact met me op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Hooggevoelige kinderen

Kinderen die hooggevoelig zijn, zijn heel lief, enthousiast, gevoelig en kunnen een sterke wilskracht hebben maar wanneer ze overprikkeld raken kunnen ze angstig worden of intens verdrietig of erg schrikachtig, of ze krijgen driftbuien, ze worden tegendraads en zijn erg gespannen. Hooggevoelige kinderen ervaren dit allemaal veel intenser dan kinderen die niet hooggevoelig zijn. Soms is het als ouder(s) lastig om hier mee om te gaan. Voor je kind is het heel belangrijk dat je als ouder(s) weet waarom je kind zo reageert, want dan kun je als ouder anders reageren waardoor je kind minder snel overprikkeld raakt. Ik kan je hierbij helpen door samen te kijken waar je met je kind tegen aan loopt en ik kan je handvatten geven hoe je hier het beste mee om kunt gaan.  

Woont u niet in de buurt, maar wilt u toch weten wat ik voor uw kind kan betekenen, dan kunnen we dit ook bespreken via een skypeconsult. De eerste keer dat ik uw kind behandel, wil ik uw kind graag persoonlijk bij mij in de praktijk ontmoeten, maar meestal kunnen de sessies erna ook via Skype.